Helyi közélet

2023.05.30. 17:00

A beszámolók napja lesz a májusi testületi ülés

Május 30- án, kedden délután tartja soron következő ülését a város képviselő-testülete. Az előterjesztés szerint zárt ajtók mögött 14, nyíltan további 24 napirendi pontot tárgyalnak meg a városatyák.

Több, ingatlanértékesítéssel kapcsolatos javaslat szerepel a zárt ülés napirendi pontjai között, de augusztus 20-a alkalmából kitüntetési javaslat és a pályázatokkal kapcsolatos tájékoztató is a városvezetők elé kerül. A két ülés közti beszámolóval kezdődik a nyilvános rész, majd a Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és a városi tűzoltóság tavalyi évről szóló beszámolóját hallgatja meg a testület. Tájékoztatót tart a Népjóléti Szolgálat Család- és Gyermekjóléti Központja, és több önkormányzati fenntartású intézmény is most értékeli a 2022-es esztendőt. A napirendi pontok között szerepel a közvilágítás bővítési kérelme: egyrészt a Vadrózsa utcában építenének ki légvezetéket mintegy 300 méter hosszan, másrészt a Pápai utca hálózata szorul bővítésre. Egyebek mellett még egy lakó parkolóépítésre beadott igényéről és a Ság hegy vízhálózat-bővítéséről is döntenek a májusi képviselő-testületi ülésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában