Átlagot meghaladva

2023.05.15. 19:36

Ajándékkal és oklevéllel várták a 150 ezredik vendéget Bükfürdőn

Ajándékkal és oklevéllel kedveskedett a Büki Gyógyfürdő Zrt. az idei 150 ezredik vendégének. A fürdőben megtartott hétfői eseményen Bodóczy Róbertet Cziráki László vezérigazgató és dr. Németh Sándor, Bük polgármestere köszöntötte.

Óvári Gábor

Forrás: Unger Tamás

Cziráki László elmondta, hogy fennállása alatt már közel negyvenmillió vendéget fogadott a Büki Gyógyfürdő Zrt., idén pedig a korábbi évek átlagát meghaladva már 150 ezer fürdővendég lépett be a fürdő kapuján. A vezérigazgató kiemelte, hogy Bük történetében fontos mérföldkő volt a fürdő megnyitása 1962-ben, mint mondta, a büki csoda azóta is tart. Európa egyik legismertebb és az ország egyik legkedveltebb termálfürdője lett Bük. Elhangzott, hogy az előző évekhez képest is jelentős a növekedés a vendégforgalomban. A tavalyi első négy hónapot idén 11 százalékkal szárnyalták felül, új cél pedig az, hogy az idei évben a vendégek száma elérje a 600 ezer főt, ami az előző évhez képest 10 százalékos növekedést jelent. A vezérigazgató hangsúlyozta, ennyi ember nem tévedhet, az elmúlt időszak fejlesztései, a bevételek jelentős növekedése és a sikeres felkészülés a főszezonra indokolják az optimizmust. A vendégek köszöntése pedig hagyománnyá válhat, hiszen mostantól mint 50 ezredik vendéget ajándékkal várnak a fürdő munkatársai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában