A hét ingatlana

2023.05.21. 14:00

Általános iskolát venne? Kőszegen egy igazi kincsre tehet szert! - fotók

Kőszegen egykor általános iskolaként funkcionáló, patinás épületet kínálnak eladásra. A 2000 nm-es ingatlan állapota a képek alapján meglepően jó. Tippeljen, mennyiben kerül egy ilyen ritkaság a régiós ingatlanpiac házatáján!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Kőszeg történelmi belvárosában 2.531 m2-es telken két szinten közel 2.000 m2 alapterületű ingatlan eladó. Az ingatlan alatt pince van, hatalmas méretű tetőtér, amely beépíthető. Az ingatlan utoljára Általános Iskolaként működött, többfajta hasznosítás is lehetséges; idősek otthona, szálloda vagy akár lakásokra is tagolható. 

A két belső udvar kiválóan alkalmas lehet parkolási célokra. Az épület felújítandó, de szerkezetileg jó állapotú. Tehermentes, cég tulajdonában áll, igény esetén céggel együtt is eladó. Ár: 500 000 €, 380 Ft-os árfolyammal számolva. [...]” 

További szuper, régiós otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, változtatás nélkül közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában