Átadó

2023.05.15. 18:30

Átadták a Jónás–Szente-pályázat elismeréseit Celldömölkön

Kihirdették a Berzsenyi Dániel Gimnázium egykori tanárainak emléket állító Jónás–Szente-pályázat díjazottjait a Kemenesaljai Baráti Kör tavaszi közgyűlésén.

Vas Népe

A pályamunkák több témakört felöleltek

Forrás: VN

A megvalósult és folyamatban lévő fejlesztésekről, a pályázati eredményekről, a két ülés közti időszak történéseiről a Kemenesaljai Baráti Kör tagjaként adott számot Fehér László polgármester. Régi hagyomány már a városban, hogy évente kétszer találkoznak a tagok, sokan elszármazottként térnek ilyenkor vissza Celldömölkre. A kör által meghirdetett Jónás–Szente-pályázatra közel negyven celldömölki középiskolás adott be mintegy nyolcvan pályamunkát irodalom, képzőművészet és egyéb kategóriákban. Az elismeréseket a polgármester, Szelestey László elnök és Pálné Horváth Mária alelnök adta át az ülésen. Az év diákja címet a Berzsenyi Dániel Gimnáziumból Révfi Dalma, az Eötvös Loránd Szakképző Iskolából pedig Szilágyi Kristóf érdemelte ki. Az év sportolója cím Nagy Máté gimnáziumi és Smidéliusz Bertalan szakképzős diák birtokába került. Az ünnepélyes rész után a Soltis Lajos Színház mutatta be a Szeretünk, Odó! című komédiát, amely a város megalapítását idézte meg vidám formában. A Kemenesaljai Baráti Kör közgyűlésén az aktuális ügyekről és a pénzügyi helyzetről tárgyaltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában