Esküvő

2023.05.13. 19:34

Dübörgő motorok kísérték a szombathelyi Városházára a menyasszonyt - videó, fotók

Tóth Kata

Forrás: Unger Tamás

Hangosan érkezett szombat délután az esküvőjére Beck Adrienn – a menyasszony nem mindennapi körülmények között tett meg néhány száz métert a Városházáig. Fekete bőrruhában, tornacipőben, kezében fekete-fehér menyasszonyi csokorral, sport- és túramotoros kísérettel gurult a Gazda áruház mögötti parkolóból a Kossuth Lajos utcán a polgármesteri hivatalig.

A nagy nap nagy pillanatainak megszervezésében barátnője-kolléganője, Kopácsi Anita segített. Szombathelyi motoros oldalakon tette közzé a felhívását, és azonnal akadtak vállalkozók, hogy az ifjú párnak boldog perceket szerezzenek. A vagány menyasszonyt szállító motorból szólt a rock, Adriennt a vőlegénye, Lákics Zsolt és a násznép a Városháza előtt nagy tapssal fogadta.

Adrienn és Zsolt sorokpolányiak, a szombathelyi bv-intézetben ismerkedtek meg, munkahelyi szerelem az övék. Házasságkötésükhöz gratulálunk!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában