Ezt jó, ha tudod!

2023.05.04. 13:39

Fontos változások a Szombathely-Hegyeshalom vonalon, vágányzár, vonatpótló buszok

vaol.hu

Illusztráció

Forrás: MW/archív

Fotó: Huszár Márk

A GYSEV Zrt. közleményben tájékoztatta lapunkat, hogy a Szombathely - Hegyeshalom vasútvonalon végzett pályakarbantartási munkák miatt 2023. május 8-tól (hétfő) 2023. május 25-ig (csütörtök) több állomás között is vonatpótló buszok közlekednek majd, és a menetrend is több pontban változik.

A hirdetményen szereplő vonatok a megjelölt napokon módosított menetrend szerint közlekednek. Az InterCity vonatok helyett Szombathely - Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek.

GYSEV

 

Forrás: GYSEV

Szombathely - Csorna állomások között eltérő menetrenddel és megállási renddel vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt menetrend szerint.

Forrás: GYSEV

A 938 számú InterCity Csorna (22:03) - Szombathely (23:00) között közlekedő direkt vonatpótló autóbuszáról történő átszállás biztosítása érdekében a hirdetményen szereplő vonat a megjelölt napokon Szombathely - Kőszeg állomások között módosított menetrend szerint közlekedik. A Szombathely - Kőszeg vasútvonalon kizárólag az alábbi vonat menetrendje módosul, a fel nem tüntetett vonatok továbbra is változatlan menetrend szerint közlekednek!

Forrás: GYSEV

A személyvonatok helyett Porpác - Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt menetrend szerint. A Szombathely - Győr - Budapest viszonylatú InterCity vonatok vágányzári menetrendjéről külön hirdetmény készült. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy 2023. május 8-tól május 18-ig Csorna - Hegyeshalom - Rajka [-Bratislava-Petržalka] állomások között is vágányzári menetrend van érvényben.

Forrás: GYSEV
Forrás: GYSEV

A vonatok a megjelölt napokon Szombathely - Porpác állomások között módosított menetrend szerint közlekednek. A Szombathely - Porpác vonalszakaszon kizárólag az alábbi vonatok menetrendje módosul, a fel nem tüntetett vonatok továbbra is változatlan menetrend szerint közlekednek!

Forrás: GYSEV
Forrás: GYSEV

Szombathely / Porpác - Csorna állomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek a sárga alapon megjelölt menetrend szerint. Csorna - Hegyeshalom állomások között a vonatok változatlan menetrend szerint közlekednek, kivétel a 39830 számú vonat (Hegyeshalom ind. 3:55, Csorna érk. 4:29)

Forrás: GYSEV
Forrás: GYSEV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában