Modern épületben

2023.05.12. 12:06

Félévszázados az Aréna óvoda, itt vannak az ünnepség képei! - fotógaléria

Tömböly Ágnes

Forrás: Szendi Péter

"Szép, modern új épületben ünnepelhettük az 50. évfordulót, de az ünnepen engem mégsem az épület gyönyörködtetett igazán, hanem az a légkör melyet számunkra az óvoda közössége odavarázsolt" - osztotta meg élményeit Sátory Károly, a városrész önkormányzati képviselője közösségi oldalán. Emlékeztetett: 2014-ben, miután képviselőnek választották, azonnal elkezdte szorgalmazni az épület teljes körű rekonstrukcióját. Lobbitevékenysége eredményes volt, hiszen európai uniós forrásból az előző városvezetés idején kezdődött meg a beruházás, aminek köszönhetően ma 21. századi körülmények fogadják a kicsiket az Aréna utcai intézményben. 

Csütörtökön az óvoda nyugdíjba vonult és jelenlegi dolgozói, a kisgyerekek és a szülők együtt ünnepelték szeretett intézményüket, s tekintettek vissza az eltelt fél évszázadra. A rendezvényen jelen volt Nemény András polgármester és László Győző alpolgármester is.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában