Felújítás

2023.05.03. 14:30

Örömtánc a megújult kerthelyiségben Szentgotthárdon

Az önkormányzat pályázati forrásból és önerőből, összesen mintegy huszonegy millió forintból újította fel a város nagymúltú kerthelyiségét a művelődési háznál.

Tóth Judit

Forrás: VN

A Kerthelyiség felújítása című, az Őrség Határok Nélkül Egyesület által kiírt LEADER VP6-19.2.1.-68-4-17 kódszámú felhívására benyújtott pályázati projekt mintegy 14 millió forintos vidékfejlesztési támogatásból és hétmillió forintos önerőből valósult meg. A fejlesztésnek köszönhetően a szentgotthárdiak számára sok szép emléket őrző nagymúltú közösségi tér ismét aktív része lehet a belvárosnak, illetve ideális helyszínül szolgálhat a különböző kulturális rendezvényeknek. A felújítás során a város arra törekedett, hogy a kerthelyiség korábbi kialakításához hasonló megjelenés köszönjön vissza a projekt befejezésekor. A tánc világnapja alkalmából Vadász Józsefné Anilka és a senior örömtáncosok csoportja avatta fel a felújított kerthelyiségét. TJ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában