Programsorozat

2023.05.16. 15:26

Szeifert Diána tartott dog dancing bemutatót a 40 éves Bercsényi-iskolában - fotók, videó

Fennállásának 40. évfordulóját ünnepli idén a Bercsényi-iskola. Ez alkalomból ünnepi programsorozatot szerveztek, amelynek keddi állomása Szeifert Diána dog dancing bemutatója volt.

Polgár Patrícia

Forrás: Cseh Gábor

Szeifert Diánát az iskola egykori tanítványaként várták vissza az intézménybe. A tréner Európa neves versenyeit járta végig kutyáival, Dalival és Intivel, az ő tudásukat és legifjabb kutyusát, Konfettit mutatta be a bercsényiseknek.

Dia részletesen mesélt Dali kapcsán az agarakról, Inti és Konfetti kapcsán pedig a perui kopasz kutyákról – ugyanis, bármilyen meglepő, a két kisebb jószágnak ez a fajtája, csupán a génjeik úgy alakultak, hogy szőrzettel születtek.

A kutyás bemutatón Dia fontosnak tartotta az érzékenyítést is, saját példáján keresztül arra kérte a diákokat, ha egy társuk valamilyen, számukra nem megszokott hobbit űz, ne gúnyolják, ne vegyék el a kedvét, inkább támogassák, hiszen akár sikeres versenyző is válhat belőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában