Kicsi vagyok én, majd megnövök én!

2023.06.10. 22:01

A vépiek flashmobja a Gyereket a magasba! országos kampányhoz csatlakozott - videó

Évek óta részt vesznek a vépi családok a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom országos rekordkísérletében. Szombat délután körtáncukkal erősítették meg: a gyerekek körül forog a világ.

Tóth Kata

Hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezte meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Gyereket a magasba! rendezvényét. Idén flashmob formájában lehetett csatlakozni hozzájuk. A szándék a régi: amellett állnak ki, hogy a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti.

Az idei flashmob mottója: Körülöttünk forog a világ! Utalnak ezzel arra, hogy szülőként a gyermek, a gyermeknek pedig a szülő jelenti az egész világot. Ezt fejezi ki a flashmob alapjának számító körtánc is, melynek mozdulatait a vépi sportpályán Pál András mutatta be. „Kicsi vagyok én, majd megnövök én, mint a tüdő a fazékból, kidagadok én!” Ezt énekelték a gyerekek és szüleik. Előtte, utána elmerültek a gyermeknap forgatagában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában