vaol.hu podcast

2023.06.03. 12:30

Közéleti fórum Horvátzsidányban - Ágh Péter Gyopáros Alpárral beszélgetett - hallgassa meg!

A Horvátzsidányban megtartott közéleti fórumon Ágh Péter, Észak-Vas vármegye országgyűlési képviselője Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztost kérdezte.

vaol.hu

Fotó: © Cseh Gábor

Mint megírtuk, a napokban közéleti fórumot tartottak Horvátzsidányban.,

A Magyar falu program célja éppen a kistelepülések élhetővé tétele, a vidék jövőjének megőrzése. Az elmúlt években - köszönhetően a kormány támogatásának - Észak Vas vármegye vonzóvá vált - hangsúlyozta Ágh Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője a renzdevényen. Hozzátette: ahhoz, hogy ez a munka és fejlődés folytatódni tudjon, mielőbbi békére van szükség. 

Gyopáros Alpár: újra benépesülnek a kistelepülések

Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos arról beszélt: a kistelepülések azért tudják hatékonyan felhasználni a fejlesztési forrásokat, mert megmondhatják, milyen célterületekre szeretnének támogatást kapni, sőt abba is beleszólhatnak, hogy milyen eljárásrend mellett tudnak ezekhez hozzájutni. - A Magyar falu programot a magyar falvak írják - húzta alá.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában