Beszámoló

2023.06.09. 07:00

Nyári programkínálat Répcelakon

Nemrégiben ért véget a kvízbajnokság és lezárultak a filmnapok is, a művelődési ház azonban a nyárra sem húzza le a rolót, sőt, izgalmas programokkal várják a hozzájuk érkezőket.

Polgár Patrícia

Tavaly a nagyszínpadnál Tóth Ildikó, Boros András, Varga Ákos

Forrás: VN

Május utolsó napján zárult az első Répcelaki Kvízbajnokság, ami akkora sikerrel debütált a kisvárosban, hogy a következő szezonban valószínűleg bővített létszámmal kell hogy megrendezzék a programot. Nyáron pedig két alkalommal tartanak majd kvízestet – erről Boros András, a művelődési ház vezetője beszélt, majd rátért a kulturális intézmény nyári programtervére. 

Elmondta: jövő csütörtöktől tartják meg hagyományos rendezvényüket, a Répcelaki Fesztivált, színes programokkal várják a szórakozni vágyókat – kiállítás, futóverseny, közös főzés, Kiskalinkó néptáncosokkal és neves sztárvendégek fellépései lesznek a kínálatban. – A válság minket is elért, ennek ellenére igyekeztünk olyan programkínálatot megalkotni, hogy ebből minél kevesebbet érezzen a közönségünk. 

Ezt úgy tudtuk megoldani, a korábbiakban megszokott nagyszínpad helyett a saját, kis színpadunkat használjuk majd. Bízunk benne, hogy ez semmit nem fog levonni a fesztivál értékéből – fogalmazott a vezető. Az elmúlt években nagy sikert aratott kertmozi programjuk, erről idén sem mondanak le, ahogyan a Főtéri Zenés Estékről sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában