vaol.hu podcast

2023.06.06. 14:02

Podcast: az SZKKA regionális szinten szólítja meg a fiatalokat - Pődör Zoltánnal beszélgettünk

A tervezett kézilabdacsarnokról, az utánpótlásnevelésben és az ELTE SEK-kel való együttműködésben rejlő lehetőségekről, valamint regionális szerepkörükről is nyilatkozott Pődör Zoltán, a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia ügyvezető elnöke podcastünkben.

Tömböly Ágnes

Fotó: © Cseh Gábor

A szombathelyi kézilabdacsarnokot már pedig meg kell építeni – nyilatkozta a frisss.hu kérdésére Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség korábbi elnöke szombathelyi látogatásakor. Hogyan fogadta ezeket a híreket az SZKKA ügyvezető elnöke? Hol tart a beruházás előkészítése? Mennyire szoros az a 2024. augusztus 31-ei határidő, amit az önkormányzat meghatározott, amikor a beruházáshoz telket nyújtott? - ezekről is kérdeztük Pődör Zoltánt. Kíváncsiak voltunk arra is, ha visszatekint a klub 15 éves múltjára, van-e benne hiányérzet. Választ kaptunk arra is: miért van hosszú távon is jövője a női kézilabdának Szombathelyen, amiben az ELTE SEK-kel való szoros együttműködésnek is fontos szerep jut. 

Előzmények:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában