Megbízás

2023.06.05. 13:08

Új vezetője lesz a Celldömölki Városi Óvodának

Augusztus elsejétől Kovács Ágnes vezeti a városi óvodát Celldömölkön, feladataival a múlt heti képviselőtestületi ülésen bízták meg hivatalosan - öt évre.

Cseh-Egyed Bernadett

Az óvoda korábbi vezetője, Gasztonyiné Fódi Zita év elején nyugdíjba ment, azóta Némethné Babos Mariann volt a megbízott vezető. A jogszabályok szerinti pályáztatási eljárás most ért véget. Szerdán a Humán Szolgáltatások Bizottsága és a képviselő-testület zárt ülésen bírálta el a pályázatot, és javasolta az óvodát fenntartó Celldömölk és Környéke Közoktatási intézményfenntartó Társulásnak Kovács Ágnes kinevezését. A hét település társulása pozitív döntésének megfelelően 2023. augusztus 1-jétől öt évig, azaz 2028. július 31-ig nevezték ki az új vezetőt. 

Kovács Ágnes a celldömölki gimnáziumban érettségizett, majd a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem Benedek Elek Pedagógiai Főiskola karán szerzett óvodapedagógusi diplomát. 22 éve dolgozik a Celldömölki Városi Óvoda Koptik Odó utcai óvodájában. Bemutatkozásakor Ágnes kiemelte: óvónőként és vezetőként is fontosnak tartja a gyerekek optimális fejlődését, a gyermekek számára az óvoda olyan állomás, amely alapul szolgál a további életükhöz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában