Hazai pályán

2023.06.08. 16:12

Újra Sárváron zenél a Dirty Slippers zenekar

Egyre többször ad hazai pályán koncertet a Dirty Slippers zenekar: múlt szombaton Ostffyasszonyfán léptek fel, pénteken, azaz ma pedig a sárvári Nádasdy-vár nagytermében zenélnek 20 órától.

Polgár Patrícia

Forrás: Dirty Slippers

A produkció, amely több szálon is kötődik vármegyénkhez, hiszen Ferenczi Bebi, a zenekar dobosa ostffyasszonyfai származású, az Honest kid című, nemzetközi premierekkel bemutatott videóklipjüket pedig a Nádasdy-vár dísztermében rögzítették, sőt, Bebi és az énekes, Lobó-Szalóky Lázár esküvője szintén Sárváron volt. 

A zenekar különleges koncerttel készül a vas vármegyei közönségnek: pénteken este már az első angol nyelvű nagylemezükről is játszanak dalokat, nem véletlenül, hiszen a koncert másnapján Londonba utaznak, hogy rögzítsék az album dalait a világhírű Abbey Road stúdióban George Shilling producerrel (Oasis, Mike Oldfield, Frank Turner), valamint Neil Dawes hangmérnökkel (Ed Sheeran, Michael Bublé).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában