Programelőzetes

2023.09.18. 19:46

Jönnek a Ság hegyi Szüreti Napok Celldömölkön

Szüreti és motoros felvonulással, kirakodóvásárral, gyerekprogramokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket a Ság hegyi Szüreti Napokokon a hétvégén.

Vaol.hu

Az idén is városnézésre visz majd a dottó

Fotó: VN-archív

Pénteken 10 órakor a Tücsök Bábcsoport előadása nyitja a programok sorát a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében, ugyanitt 14 órától a Csillagszemű juhász című előadást láthatják az érdeklődők. 17 órakor megnyílik Diego Minisini fotóművész tárlata a 30 éves Pagnacco–Celldömölk testvérvárosi kapcsolat apropóján. Este 19 órától a Pápai Musical Stúdió lép színpadra, a fröccsterasz 21 órakor nyit. Szombaton nyílik a helyi termékek vására a Szentháromság téren, és még zenés mesejáték is várja a gyerekeket délelőtt. A motoros felvonulás 15, a szüreti felvonulás 16 órakor kezdődik. Agárdi Szilvi 18, Vikidál Gyula 21 órától énekel. Még lehet jelentkezni a fesztivál bora és tortája cím elnyeréséért is, az eredményhirdetést szombaton 19 órakor tartják. A rendezvény alatt szabadtéri játékok várják a gyerekeket. A celli Szétpillantó Kisvonat szombaton 18–21 óráig közlekedik a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában