Táncos show

2024.06.16. 17:30

Látványos és energikus műsorral zárta az évadot a Westside

A Westside lenyűgöző évzáró gálát rendezett az Agora Művelődési és Sportházban.

Csabai Bernadett

Fotó: Szendi Péter

A Westside Táncsport Egyesület ismét fergeteges évzáró gálát rendezett az Agora Művelődési és Sportházban szombaton tele lendületes koreográfiákkal és lenyűgöző előadásokkal. Az eseményre minden jegy elkelt, a közönség teljesen megtöltötte az AGORA nagytermét. Az este folyamán a különböző korosztályú táncosok bemutatták, mennyit fejlődtek az elmúlt év során. 

Fotó: Szendi Péter

A tánccsoport valamennyi tagja színpadra lépett, Kőszegről, Táplánszentkeresztről és Szombathelyről. Az előadások színes palettája és a pörgős koreográfiák elképesztő energiát hoztak a színpadra. Vincze Csaba, a Westside Táncsport Egyesület vezetője elmondta: összesen 67 táncot láthatott a közönség a szombati gálán. - A hip-hop különböző műfajain belül mozogtunk, a nagyon pörgős és dinamikus zenétől egészen a lágyabb, líraibb, lassabb változatokig.  Alapvetően egy bulis hangulat jellemezte az estét és a táncokat is. Összesen 16 csoport lépett fel, minden korosztály képviseltette magát, az 5 évestől egészen 55 évesig. Van egy anyukákból álló tíz fős csoportunk is, az ő műsoruk is a tegnapi előadások között szerepelt - fogalmazott Vincze Csaba, aki azt is elárulta, hogy nem kevés idő egy ilyen gálát kivitelezni: általában fél éves felkészülés előzi meg a nyári évadzáró műsorukat, most sem volt ez másképp: még januárban elkezdték a Westside táncosai a felkészülést a szombati attrakcióra.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában