Jó hír!

2024.06.13. 12:12

Megújult az Uraiújfalut Vámoscsaláddal összekötő út

Uraiújfalu és Vámoscsalád között jelentős útfelújítás valósult meg a kormány Magyar Falu programja révén.

Polgár Patrícia

Forrás: Ohr Tibor

Az elkészült beruházást Ágh Péter országgyűlési képviselő, Keszeiné Jancsó Marietta, Uraiújfalu polgármestere, Biczó Endre, Vámoscsalád polgármestere és Böröcz Miklós, a Magyar Közút Nzrt. Vármegyei igazgatója közösen tekintették meg.

Az említett szakaszon összesen 1340 méter hosszban újult meg a az útburkolat a Magyar Közút sárvári mérnöksége kivitelezésében három szakaszban: Uraiújfalu és az M86-os közt, az M86-os és a vasútvonal között, valamint a vasút és Vámoscsalád között.

- A Magyar Falu program által az elmúlt években több belterületi utat sikerült Uraiújfaluban felújítani, egy újabb mérföldkő az újabb útszakasz felújítására – mondta el Keszeiné Jancsó Marietta az útfelújítás kapcsán.

Biczó Endre örömét fejezte ki, hogy a beruházásban a vámoscsaládi Vasút utca is megújulhatott. Bízik benne, hogy a közös munka révén a jövőben a falu többi utcáját is sikerül felújítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában