Program

2024.06.25. 08:00

Sitkei polgárokká fogadták a tavalyi évben született gyermekek a falunapon

Kegyes volt az időjárás a sitkeiekhez: a délutáni főzőversenyre elállt az eső, kisütött nap. A különböző kulturális és szórakoztató programok sorát a tavalyi évben született gyermekek Sitkei polgárrá fogadása tette ünnepivé.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: VN

Kiállításmegnyitó, labdarúgó-mérkőzés, csillámtetkó készítés, gyermekdisco, koncertek színesítették a falunapi programsort. Morgó István polgármester elmondta, igyekeztek a kicsiktől a felnőttekig mindenkinek kikapcsolódási ehetőséget nyújtani. Az elsődleges cél a közösségépítés volt, szerinte ez meg is valósult. 

Tavaly négy gyermek született a faluban, sitkei polgárrá fogadásuk alkalmából Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is kilátogatott az eseményre. – Sitkén az elmúlt években számos olyan fejlesztés valósult meg, amelyek azt szolgálták, hogy a telepules igazi otthona lehessen minden itt élőnek. Örvendetes, hogy a fiatal párok itt vállalnak gyermeket. A 2023-ban született babákat az idei falunapon fogadtak sitkei polgárrá. Jó volt látni, hogy kikre épül, es kiknek épül Sitke. Gratulálok a szülőknek, jó egészséget, sok örömet kivanok a családoknak – fogalmazott Ágh Péter.  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában