a mozgásé a főszerep

2018.09.21. 10:00

A hétvége programjai Vas megyében

Ismét összegyűjtöttük a hétvégi lehetőségeket. Az Európai Mobilitási Hét okán most a mozgásé a főszerep.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Sergey Novikov

Szeptember 21. Péntek

Szombathely. Végállomás Klub: 19.30-tól Klasszikus rock hétvége, négy remek rockbanda szórakoztatja a műfaj rajongóit. A győri Orfeus új nagylemeze, a Színház a Világ. Rajtuk kívül még három kiváló banda lép színpadra. Érkezik Székesfehérvárról a dark metalban utazó Subcortic, Sopronból a Crowstand, akik klasszikus rock zenékkel, örvendeztetik meg a közönséget és Körmendről egy fiatal csapat, a Holttér. Szeptember 22-én, (szombat) 20 órakor a szombathelyi rockbanda, a Red Rockets lép színpadra, vendégük a hard rock-ba oltott dirty rock, punk elemekkel fűszerezett zenét játszó Rocken Dogs.

Körmend. Rába Szabadidőcentrum: 19 órakor Nyárzáró koncert az URH, Európa Kiadó, Sziámi, Kontroll, legjobb slágereivel.

Szentgotthárd. Széchenyi István Általános Iskola sportcsarnok: az Európai Mobilitási Hét keretében 15.00–18.30 óráig Városi Sportnap. Programok: 15–17 óráig Állapotfelmérés, tanácsadás az EFI munkatársai közreműködésével. 15 órakor TRX bemutató Igazi Katalinnal. 15.30-kor Spinning bemutató Reinelt Renátával. 16.30-kor Alakformáló torna Szatmári Orsolyával. 17 órakor Latin zumba Horváth Kristóffal. 17.30-kor Pilates bemutató Sütöri Eszter gyógytornász, Pilates oktató vezetésével. 18 órakor Jóga Werderits Edinával.

Szeptember 22. Szombat

Szombathely. Agora – Művelődési és Sportház: 9–12 óráig Kézműves kuckó. Téma: tolltartó bőrből.

Kresz Park (Brenner Park): nyitva tartási idő – csak esőmentes, jó időben, keddtől vasárnapig 14.30–19.00 óráig. Szeptember 22-én, szombaton 14.30–19.00 óráig az autómentes nap alkalmával a Kresz Park használata ingyenes.

Vép. Művelődési Ház: 14 órától kerékpáros felvonulás a Vép – Szombathely kerékpárútért. Gyülekezés a művelődési ház előtt, ahonnan az Iseum elé kerekeznek, majd 15 órától indul a „Múltidéző bringatúra”, melyhez lehet csatlakozni.

Szeptember 23. Vasárnap

Szombathely. MMIK Mesebolt Bábszínház kamaraterem: 10 órakor Lázár Ervin: A hazudós egér című matiné előadás, melyre 4 éves kortól várják a gyermekeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában