házasság

2018.08.18. 15:00

A legfrissebb anyakönyvi hírek Vas megyéből

A legfrissebb anyakönyvi hírek: ők házasodtak Vas megyében mostanában. Sok boldogságot nekik!

VN

Egy pár gyűrű ma, egy másik majd karácsony után kerül a boldog pár ujjaira az előzetes foglalások alapján Illusztráció: Bakos Ágnes

Szombathely

Házasság. Gyuk Tibor és Darunday Lelanie Lamban, Maros János és Nagy Mónika, Darabos Dominik és Fekete Mónika, Szanyi András és Budai Éva, Pete Zoltán és Dugonics Katalin, Horváth László és Pálmai Petra, Szalai Erik Bence és Tóth Barbara, Fekete András és Papp Veronika, Papp Márton Zoltán és Németh Annamária, Möslinger Farkas Arnó és Szlivkánics Judit, Trittremmel András és Nagy Judit, Farkas Gábor és Hábetler Vivien, Pataky Albert Gellért és Hauke Tímea, Goda Balázs és Németh Fanni, Kelemen Tamás és Szép Andrea, Dancs Márió Márk és Kovács Kinga, Horváth András és Müll Rozi, Bedőcs Máté és Vacskó Veronika, Németh Béla Tibor és Horák Anna Mária, Hodics Zsolt és dr. Csermely Kitti, Polczer Bálint és Vertetics Nikoletta, Ganyu Dániel és Poór Patrícia, Hujber Bálint és Marton Réka, Fekete Csaba és Hardi Henrietta, Kákossy Balázs Károly és Kiss Emőke, Horváth Dávid és Gáspár Szandra, Tömböly Zsolt és Nagy Beatrix, Antal Márk és Pintér Renáta, Zetkó Dominik és Nagy Evelin, Flóra László és Szekeres Barbara, Kiss Albert és Nagy Veronika, Németh Ádám és Nagy Krisztina Zsanett, Pataki Zoltán és Hábetler Anita, Molnár Tibor Lajos és Stefán Andrea, Kovács Dániel és Koltay Hajnalka Erzsébet, Boldizsár Gábor és Németh Veronika, Szalay Bálint és Balázs Annamária, Dávid Norbert Attila és Kovács Enikő, Farkas Ágnes és Juhász Viktor Richárd, Angyal Norbert István és Lumniczer Nóra, Salamon Gergő és Flóra Tímea, Kálmán László és Horváth Magdolna, Sifter Gergely András és Balázs Melinda, Tölgyesi Ádám András és Papp Erzsébet, Agg Roland József és Krell Alexandra, Torda Márton és Kummer Noémi, Pál Péter és Farkas Klaudia, Kovács Norbert és Takács Eszter Katalin, Borhi Balázs és Keibinger Annamária, Imre György és Hartyányi Krisztina.

 

Celldömölk

Házasság. Leiner Roland és Kovács Enikő, Papp Krisztián és Koronczai Beatrix, Kemendi Gábor János és Balázs Hajnalka Krisztina, Nagy Barnabás és Marton Nóra, Kondics Richárd és Orsós Tünde, Boldog Balázs és Pfeiffer Adrienn Vivien, Nagy Ádám és Kőhalmi Nikoletta Dina, Csorba Arnold József és Timinszky Titanilla Napsugár, Berghoffer István és Farkas Klaudia Ilona, Simon Zoltán és Dömötör Barbara Mária, Nagy Sándor és Szentgyörgyi Andrea, Somogyi Balázs Zsolt és Standi Réka Katalin.

 

Körmend

Házasság. Szabó Gábor és Hegedüs Renáta, Szigeti Zoltán és Vörös Barbara, Schmidt Zoltán és Jónás Dóra Réka, Varju Balázs és Károly Veronika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában