főzőverseny

2018.09.19. 19:49

Főztek, kóstoltak, dalra fakadtak és táncoltak is a nyugdíjasok Vépen

Tizenegy vasi nyugdíjasklub képviseltette magát az idei megyei főzőversenyen, amelynek második alkalommal adott otthont Vép.

Vas Népe

A Bűbájos Boszorkák csapata első lett a főzőversenyen

Fotó: GYZ

A vendéglátó vépiek tavaly után az idén is befogadták a versenyt, amit ragyogó időben, a művelődési ház kertjében és teraszán tartottak. Dancs István, a Vas megyei és a Szombathely Megyei Jogú Város Nyugdíjas Szövetségének elnöke elmondta: a hét éve hagyományos megmérettetésen a szombathelyieken kívül az egykori határőrség szentgotthárdi csoportja, valamint a vépi Kortalanok csoport tagjai is jelen voltak.

A Bűbájos Boszorkák csapata első lett a főzőversenyen
Fotó: GYZ

A főzésen, kóstoláson és zsűrizésen kívül bővült a program: zenei, táncos nosztalgiarendezvénnyé vált a verseny az énekesek – „Frédi”, azaz Pető Ferenc, Varga László és Tóth-Vásárhelyi Ilona – alkotta Dalkommandó fellépésével. Végül eredmény született az ételek versenyében: az első helyet az Oladi Bűbájos Boszorkák szerezték palóc gulyásukkal. Ezüstérmes lett a Vépi Kortalanok csapata, ők csorbalevest, töltött húst készítettek. A szombathelyi Lions csapata is dobogós helyet szerzett: finom volt a vegyes pörköltjük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában