az idei is jó lesz

2018.04.25. 14:31

A közönséggel bulizik az Ocho Macho a gencsi fesztiválon

A Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál kapcsán most az Ocho Macho zenekart faggattuk, Gergő válaszolt kérdéseinkre.

Gulyás Regina Olimpia

Fotó forrása: Ocho Macho zenekar

A közösségi médiában hihetetlen közvetlenek vagytok, ez a koncerteken is így van? Erre számíthatnak a Pünkösdi Fesztiválra látogatók is?

Akik voltak már Ocho Macho koncerten pontosan tudják, mennyire szeretünk a közönségünkkel találkozni, hiszen mi értük vagyunk és fordítva. A Pünkösdi fesztiválra érkezők sok zenekart, élményt kapnak, a line up idén is tele van headliner zenekarokkal. Öröm és büszkeség, hogy részesei lehetünk ennek a fejlődésnek. Ha időnk engedi, bizony mi is ott fogunk bulizni a fesztiválon más zenekarok koncertjein.

Visszatérő vendégek vagytok a fesztiválon, mit tapasztaltok, milyen a hangulat, hogy alakul a rendezvény az évek során?

Nagyon ritka az olyan profi szervezés és kedves vendéglátás, mint amit itt tapasztalunk évről évre. Szemmel látható a fejlődés, mintha minden egyes forintot visszaforgatnának. Azt gondolom, hogy ezért is tud ilyen színvonalas produkciókat hozni. Bármerre járunk az országban, csak jót hallunk a gencsi fesztiválról, ami melengeti a mi szívünket is.

Van valami különleges ide köthető élményetek, emléketek?

De még mennyire! A Dönts! lemezünk címadó dalához készült videoklipet a tavalyi gencsi fesztiválos fellépésünkön forgattuk (a lemez azóta bearanyozódott). Ezért a lehetőségért és támogatásért a mai napig hálásak vagyunk a fesztivál szerezőinek. De sok más jó emlék is köthető a rendezvényhez, összefutunk ilyenkor rég nem látott barátainkkal és megesik, hogy elveszünk az éjszakában. A közös backstage pedig nagyon jól összehozza a zenekarokat.

Mennyiben más a saját megyétekben koncertezni?

Nem szoktunk különbséget tenni, nyilván az utazás jóval egyszerűbb, csak a stábunkat kell mozgatni. Ettől függetlenül bizsergető érzés a hazai pálya, ugyanakkor kihívás is, hiszen szeretnénk mindig valami újat, frisset mutatni magunkból.

Az Ocho Macho (jelentése nyolc macsó) zenakar 2003-ban alakult Kőszegen. A céljuk az volt, hogy mindenki számára befogadható zenét hozzanak létre. Legismertebb dalaik között szerepel például : El mundo fantástico, Jó nekem, Dönts! 2010-re a fesztiválok és klubok leggyakrabban fellépő zenekara.

A zenekar már 15 éves, megünneplitek ezt valahogy?

Május 12-én, a budapesti Barba Negra Trackben lesz egy egyszeri, különleges koncertünk. Jelen pillanatban erre készülünk minden erőnkkel. De Pünkösdi Fesztiválra is fogunk meglepetésekkel készülni :)

Mit üzennétek a Gencsapátiba látogatóknak?

Nem fognak csalódni, az idei fesztivál különösen jó lesz!

Szeretnél jegyeket nyerni a fesztiválra? A vaol.hu lehetőséget biztosít rá. A részleteket ITT érheted el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában