lehetőség

2018.06.12. 16:23

Gyakornokot keresünk online szerkesztőségünkbe

A Mediaworks Hungary, Magyarország meghatározó médiavállalata kínál gyakornoki lehetőséget online csapatába, szombathelyi munkavégzéssel!

Illusztráció: Shutterstock

Lehetőséget kínálunk a tapasztalatszerzésre a még hallgatói státuszban lévők és a pályakezdők részére.

Mi a program célja?

A Mediaworks célja, hogy felkutassa és gyakorlati lehetőséget biztosítva, megkönnyítse és előmozdítsa a munkaerőpiacra frissen kikerülő tehetséges fiatalok szakmai boldogulását, s egyúttal megtalálja és megtartsa azokat az ígéretes gyakornokokat, akik a jövő sikerének biztosítékai lehetnek. A program keretében lehetőséget kívánunk nyújtani a tapasztalatszerzésre az alábbi területeken:

Online szerkesztőség: újságírás, fotózás, videózás, szerkesztés,

Mit várunk el a gyakornokoktól?

A gyakornokok vállalják, hogy a gyakornoki program ideje alatt hetente legalább 20 órában a Mediaworks-nél dolgoznak a kijelölt Mentor szakmai felügyelete és irányítása alatt. A gyakornokok elkötelezetten és lelkiismeretesen tevékenykednek a cég érdekében, méltányolva a gyakorlat adta lehetőségeket. Szükséges emellett a fogadó területhez illeszkedő szakirányú végzettség.

Mit nyújtunk a gyakornokoknak?

Szakmai munkát kínálunk, amely során az elméleti tudás gyakorlativá konvertálható,

Biztosítjuk a hatékony munkavégzéshez szükséges infrastruktúrát,

Folyamatos visszajelzés a szakmai vezetőtől a teljesítményről, hogy a legtöbbet lehessen kihozni a gyakornoksági időből,

Szívesen osztjuk meg tudásunkat a gyakornokokkal,

Nyitottak vagyunk az új ötletekre,

A gyakorlat befejeztével részletes igazolást állítunk ki, a gyakornok milyen feladatkörben, hány órát, milyen teljesítménnyel végzett a program keretében.

Amennyiben megtetszett a Mediaworks által kínált gyakornoki lehetőség és szeretnéd Magad kipróbálni, várjuk jelentkezésed [email protected] címre.

Illusztráció: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában