VN-rendezvény

2018.11.06. 08:07

Ilyen volt a IV. Vas Népe Állásbörze

November 6-án immár negyedik alkalommal várt minden érdeklődőt a Vas Népe Állásbörze, melynek a Agora – Szombathelyi Kulturális Központ adott otthont.

vaol.hu

Fotó: Szendi Péter

16.00

A IV. Vas Népe Állásbörze nyereményjátékot is hirdetett, ahol egy laptoppal lehetett gazdagabb valaki. Annyit kellett tennie, hogy regisztrált a bejáratnál, majd válaszolt arra a kérdésre, hányadszor rendezte meg a Vas Népe az állásbörzét.

16 órakor húzták ki a szerencsés nyertes nevét a színpadon, aki nem más volt mint Horváth Balázsné. Gratulálunk neki!

Fotó: Horváth Iza

15.35 – A szombathelyi Praktiker több pozícióba is keres embereket

15.20

A karrier sarok nagyon népszerű a látogatók körében. Legfőképpen egyetemisták és pályakezdők látogatják. Tanácsot kértek pedálul az önéletrajz írással kapcsolatban is, vagy, hogy hogyan tudnának elindulni a munka világában.

 

15.00 – A CPL standja is népszerű volt a látogatók körében

13.30 – Az ADA standjánál is szívesen várják a látogatókat

12.30 – A NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága és a Vas Megyei Kormányhivatal standjánál is jártunk

Petkovits Anikó, a NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense így vélekedett rendezvényünkről: – Remélhetőleg minden ilyen fórumon hozzájárulunk ahhoz, hogy az adózók jogkövetően járjanak el: megválaszoljuk a felmerülő adózási kérdéseiket, tájékoztatjuk őket az elhelyezkedésig szükséges teendőkről, a biztosítási jogviszony rendezéséről, a bevallási kötelezettségekről is – általános és igény szerint konkrét gyakorlati tájékoztatást is nyújtunk.

– A hozzánk fordulókat tájékoztatjuk az aktuális vasi álláslehetőségekről, a nyilvántartott álláskeresőket a képzési lehetőségeinkről. Az EU-n belüli élettel, adózással, családtámogatással, tanulással kapcsolatos információk szintén elérhetők. A Savaria Család és Karrierpont is képviselteti magát. Humán szakszolgálatunk pedig segít, ha valaki elakad az önéletrajzírásban, tanácstalan a szakmaválasztással kapcsolatban – tudtuk meg Harangozóné Vigh Ilonától, a Vas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának vezetőjétől.

11.00 – Megnyitó

Bár már 10 óra óta gyűlnek az emberek a IV. Vas Népe Állásbörzén, a hivatalos megnyitót 11 órakor tartották.

Elsőként Vezér Dávid, a Mediawork Hungary Zrt. regionális értékesítési vezetője köszöntötte a látogatókat és a kiállítókat.

-30 kiállítót köszönthetünk ezen idei őszi állásbörzénken ahol szép számmal jelen vannak az állást kereső érdeklődők. Hiszek benne, hogy egy ilyen rendezvény jobban összehozza a munkáltatókat és a munkavállalókat.

A megnyitót folytatta Harangozó Bertalan, a Vas Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja.

-Mindenkinek az a vágya, hogy olyan munkát végezzen amit szeret. Ahhoz, hogy valaki jó munkát tudjon találni, jó szakképzettséget kell szereznie. A mai esemény ahhoz segíti a munkavállalót, hogy állást találjon és itt is mód nyílik arra, hogy olyan munkát találjon amit szeret csinálni és meg is fizetik.

A megnyitót Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere zárta.

-A szombathelyi gazdaságnak alapjában véve nem a munkahelyhiány a problémája hanem a munkaerőhiány. Munkahelyekben szerencsére bővelkedünk, jól teljesít a gazdaságunk, ami sok munkahelyet ad.

 

11:00

Gyűlnek a látogatók:

10:00

Németh Balázs videóban üzent az érdeklődőknek:

Képeink a helyszínről:

9. 30

Ódor Péter az IV. Vas Népe Állásbörzén

Találd meg nálunk álmaid munkáját!

8:00

A standok már készen állnak a nyitásra:

 

10 órakor kezdünk!

Kedden 10 órától 17 óráig több száz kiadó álláshely várja az érdeklődőket a IV. Vas Népe Állásbörzén az Agora – Szombathelyi Kulturális Központban.

A rendezvényen nemcsak álmai munkájára lelhet, de nyerhet is! Regisztráljon személyesen az állásbörzén: azok között, akik 14:45-ig kitöltik és leadják a regisztrációs kérdőívet, értékes laptopot sorsolunk ki a nap végén.

Meglátogathatja karrier sarkunkat is, ahol az önéletrajz elkészítéséhez is hasznos segítséget kaphat. A rendezvényről élőben többször is jelentkezünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában