Hetvenedik születésnap

2018.07.18. 19:53

Jubileumi sportünnep volt Sorkifaludon

Hetvenedik születésnapját ünnepelte Sorkifaludon a sportkör, amely ma már Sorkifalud-Gyanógeregye néven működik. A jubileumot a közelmúltban a község sportpályáján ünnepelték.

CIVIL/BAKÓ KÁROLYNÉ

A sportpályán ünnepeltek

Fotó: Pajor Zoltán Attila

Az eseményt még értékesebbé tette, hogy a focicsapat ebben az évben harmadik helyezést ért el a bajnokságon, az érmeket a megyei sportszövetség képviselője adta át. Továbbá köszöntőt mondott a község polgármestere és a sportkör elnöke is. Megemlékeztek azokról a focistákról, akik már sajnos nem lehetnek közöttünk. Az egész napos rendezvénnyel ismét bebizonyosodott, hogy a helyi közösség ügyes szervezéssel mozgósítható: kisgyermekes családok és az idősebb generáció tagjai is aktívan kivették részüket a programokból.

A sportpályán ünnepeltek
Fotó: Pajor Zoltán Attila

Voltak női, férfi , lurkó csapatmérkőzések, a vállalkozó kedvűek szumójelmezbe bújva küzdhettek meg egymással, de rendelkezésre állt darts, valamint ugrálóvár is a legkisebbeknek. És ha mindebben elfáradtak, akkor kipihenhették magukat a kulturális műsorok – köztük tehetséges helyi hastáncosok fellépése – alatt. És mert a magyar emberek összefogását a sport mellett leginkább a közös eszemiszom erősíti, a résztvevőket ezúttal is egy tál étellel vendégelték meg a szervezők. A kellemes napot tűzijáték és jó hangulatú bál zárta, ahol mindenki hajnalig mulathatott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában