vádemelés

2018.01.19. 09:59

Kőszeg – Bordélyházat működtetett, most börtönbe mehet

Több mint két éven át működött a bordélyház az egyik határ menti Vas megyei városban, az étterem felett voltak a „kiadó szobák”. Tavaly áprilisban számolták fel az éjszakai klubot, börtönt javasol a kőszegi ügyészség.

Bakos Ágnes

A vád „bordélyház fenntartásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette”, ezért vonják most felelősségre a tavaly áprilisban leleplezett „cég” üzletvezetőjét – tájékoztatott közleményben dr. Simon József főügyész.

A nyomozás kiderítette: 2015 februárjától 2017 áprilisáig működött a bordély, az étterem és a bár felett voltak „kiadó szobák”, ahol nők szervezett keretek között nyújtottak szexuális szolgáltatást.

Az árakat is tudni: fél óra 80 euróba vagy 20 ezer forintba került, egy óráért 100 eurót vagy 30 ezer forintot kértek, a pénz fele ment a tulajdonosnak, a másik fele a lányoknak. A Kőszegi Járási Ügyészség azt javasolja a bíróságnak, hogy ítélje szabadságvesztésre a bordély főnökét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában