elkapták

2019.02.18. 17:45

Lelépett a kölcsönautóval, Szombathelyen kapták el a rendőrök

Hétfőn késő délután egy Audit állítottak meg a rendőrök Szombathelyen, a Zanati úton, majd hamarosan nyomozók jelentek meg a járműnél.

Horváth Balázs

Információink szerint az autót egy férfi vezette, aki egy közeli városban kapott új munkát, majd a főnökének felajánlotta, hogy a szombathelyi szervízbe műszaki vizsgára leadott autót múlt hét pénteken átveszi, és másnap azzal megy dolgozni, így nem kell eljönni érte másnak Szombathelyre.

Fotó: Horváth Balázs

A férfi át is vette az Audit, de nem jelent meg a munkahelyén és az autót sem adta vissza, illetve el sem tudták érni. A tulajdonos szólt a rendőrségnek és a Facebookon is segítségét kért.

Hétfőn délután a tulajdonos egyik ismerőse vette észre az Audit, amint épp a Zanati úton halad a belváros felé, azonnal szólt is a rendőröknek, akik hamar elkapták az autót jogtalanul használó férfit, ezután jelentek meg a nyomozók a helyszínen, a férfi a rendőrségre, az Audi pedig a jogos tulajdonosához került vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában