a Savaria karnevál miatt

2018.08.18. 12:00

Másik úton közlekednek majd a szombathelyi buszok

Az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatása alapján a Savaria karnevál miatt az érintett autóbuszok az alábbiak szerint közlekednek.

VN

Továbbra is közlekedik a busz, csak az útvonal változik Bükök. Fotó: Pixabay

Augusztus 21-én 10 órától üzemzárásig a Rákóczi Ferenc utcában közlekedő helyi autóbuszjáratok a Batthyány téri megállóhelyeket nem érintik. A menetrend szerinti autóbuszjáratok (6, 12, 12B, 21, 21B) a Thököly I. utca – Mátyás király u. – Zrínyi Ilona utca – Rákóczi Ferenc utca útvonalon közlekednek. Augusztus 22-én üzemkezdettől augusztus 27- én üzemzárásig a 30Y és 35-ös vonalszámú menetrend szerinti helyi járatok a Vasútállomás – Szelestey László utca – Petőfi Sándor utca útvonalon közlekednek. Az 5H, 6, 6A, 7, 8, 9, 10H, 12, 12B, 21, 21B, 26, 27 jelzésű helyi menetrend szerinti autóbuszjáratok a Hunyadi út – Szent Flórián körút – Mátyás király utca útvonalon közlekednek, és valamennyi kijelölt megállóhelyen megállnak. Azonban nem érintik az aluljáró (Thököly utca) – Városháza – Batthyány tér – Rákóczi utcai iskola, továbbá a 9-es jelzésű autóbuszok a Piac elnevezésű megállóhelyeket. A regionális és szerződéses autóbuszjáratok a Városháza és aluljáró (Thököly utca) elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, helyettük az aluljáró (Szent Márton utca) nevű megállóhelyen állnak meg. Augusztus 24-én és 25- én 17 órától üzemzárásig a karneváli felvonulás miatt a Széll Kálmán utcában közlekedő autóbuszok nem érintik a Savaria Nagyszállónál található megállóhelyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában