II. Motoros Fesztivál

2018.07.21. 08:00

Másodszor gyűlnek össze a szelíd motorosok Jánosházán

Szombaton rendezik a II. Motoros Fesztivált Jánosházán. Rengeteg zenei programra várják a térség motorosait és persze megmutatják magukat a környéken: Borgátáig mennek és vissza a felvonuláson.

VN

Tavaly is rengeteg motoros gyűlt össze

Fotó: VN-archív

Tavaly is sok volt az érdeklődő, idén is erre számítanak. Már ma 9 órától lezárják a város központját, az autósoknak kerülni kell, az autóbuszok is más vonalon járnak vasárnap hajnalig – figyelmeztet az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ. A motorosoknak persze szabad a bejárás, hiszen nekik szól a II. Motoros Fesztivál. A város legfi atalabb szervezete a Jánosházi Motoros Egyesület, de bővülnek, egyre több tagjuk van – mondta el Kiss András polgármester, szintén egyesületi tag. Például celldömölki motoros is csatlakozott hozzájuk – valószínűleg ma is számítanak rá, ahogy a régió minden szelíd motorosára. Sőt, amatőrökre is, hiszen, ha van rá igény, tanítják őket. Persze „régi motorosokat” is várnak: haladóknak szánt tréninggel kezdődik ma 10 órakor a fesztivál és találkozó. Még délelőtt igény esetén ügyességi versenyen mérhetik össze tudásukat az érkezők. Aztán várhatóan kora délután lesznek a legtöbben: 14 órakor indul a felvonulás. A városközpontból, a rendezvénytérről indulnak, Kemenespálfára motoroznak, onnan Egyházashetye, majd Borgáta következik. Onnan ki a 8-as és a 84-es számú utak körforgalmához, onnan pedig vissza a városba. Ezt az útvonalat annak is érdemes észben tartani, aki nem csatlakozik kétkerekűn a felvonulókhoz, de erre visz az útja.

Tavaly is rengeteg motoros gyűlt össze
Fotó: VN-archív

A délután az ejtőzésé lesz, majd motorosoknak való zene szól éjfélig: fellép a Vadvagány, a V2 Raiders Band, a Stula Rock, a Tunyogi Péter emlékzenekar, valamint a Santa Muerte. A fesztivált a jánosházi önkormányzat 350 ezer forinttal támogatja az idei civil keretből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában