SÉTA

2018.01.17. 20:50

Szabó Zsoltnak szólt a taps – aranytollas lett

A Séta program őszi kurzusának aranytollas diákja, Szabó Zsolt szerdán vette át oklevelét és az elismeréshez járó gravírozott tollat.

VN

Tóthné Bali Krisztina aranytollas tanítványával, Szabó Zsolttal Fotó: Nagy Ildikó

 

Tóthné Bali Krisztina aranytollas tanítványával, Szabó Zsolttal
Fotó: Nagy Ildikó

A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium könyvtárában szerdán a nyolcadik órában Szabó Zsoltnak szólt a taps: a 10/A osztályos diáknak lapunk főszerkesztője, Lőrincz-Farkas Eszter adta át az Aranytoll díjhoz járó oklevelet és tollat.

A Sajtó és tanulás (Séta) címmel meghirdetett médiapedagógiai program kurzusai végén a szerkesztőség munkatársai mindig kiválasztanak egy-egy írást, amely témaválasztásával és minőségével kiemelkedik a többi közül – e cikk íróját illeti az Aranytoll díj. Az elismerés immár harmadik alkalommal került a Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnáziumba: Tóthné Bali Krisztina tanítványa, Szabó Zsolt a nagyapjáról szóló írásával érdemelte ki az oklevelet, amelyet diáktársai előtt vehetett át szerdán. A 10. évfolyamos fiú bölcsész pályára készül, és mint elmondta, az újságíráshoz is érez kedvet.

A média világa iránt érdeklődő gimnazisták a díjátadás után az újságírásról, a lapkészítésről kérdezték Lőrincz-Farkas Eszter főszerkesztőt és Nagy Ildikó főszerkesztő-helyettest.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában