fiatal vasi művészek

2018.01.17. 19:00

Tehetséggondozás és jótékonyság a bálon

Idén is elismerik a fiatal vasi művészeket a tizenkilencedik alkalommal megrendezett Jótékonysági Rotary Bálon: átadják a Kiss Sándor-díjat.

VN

Kiss Sándor szobrászművész és az újjáalakult Szombathelyi Rotary Club első elnöke emlékére alapított díjat idén is egy Vas megyei kötődésű, 35 év alatti művész kapja majd meg az öttagú kuratórium döntése alapján. Eddig a díjat többek között olyan kiváló tehetségek kapták, mint Koczor Péter és Kiss Márton zongoraművészek, Pócza Lilla és Krenner Tóth Katalin, Lakatos Botond, Szántó István festőművészek, Koller László szobrász, Hotzi Réka, Gyenge Tibor és Deák Márta hegedűművészek, Foki Veronika és Balog János színészek, Kády Erika gordonka-, valamint Baldauf Veronika oboaművész.

Január 20-án 19 órakor kezdődik a jótékonysági bál a Pannónia Étteremben, ahol Virágh József elnök köszöntője után az Ungaresca Táncegyüttes bemutatója és a

Weöres Sándor Színház elő-adása következik. A zenét a Repeta együttes szolgáltatja majd. A bál bevételét a Weöres Sándor Színház és az olyan tehetséges Vas megyei fiatalok támogatására fordítják, akik kimagasló eredményeket értek el a megye kulturális életében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában