pályázat

2018.06.22. 20:38

Védőruhára és működésre kaptak támogatást a jánosházi és környéki tűzoltók

A jánosházi ÖTE és a környék két másik egyesülete is ott van a 74 sikeres Vas megyei pályázó között, amelyek nyertek az önkéntes tűzoltók támogatására kiírt idei pályázaton.

Bakos Ágnes

Fotó: Illusztráció

A jánosházi Önkéntes Tűzoltó Egyesület idei pályázati támogatása 1,05 millió forint – derül ki az eredménylistából. Két részből tevődik össze a pénz: működési és eszközvásárlásra megítélt támogatásból. Az előbbi 754 944, az utóbbi pedig 295 056 forint. Tűzoltó bevetési védőruhát vásárolnak az eszközbeszerzésre jutó pénzből a jánosházi önkéntesek.

A város térségében nyertes még a köcski ÖTE: a 797 882 forintos támogatásból 218 500 forintot fordítanak működésre, és jut még szakmai vizsgára, védő- és technikai eszközök beszerzésére is. A térségben a harmadik nyertes az egyházashetyei Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület: 790 399 forintot könyvelhetnek el, eszközbeszerzésre, technikai fejlesztésre fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában