A megyekártyát ne felejtse otthon! 

2017.10.27. 08:30

Öt múzeumba fél áron

SZENTGOTTHÁRD, SZOMBATHELY Jöjjön velünk múzeumba fél áron: szombaton Szentgotthárdra, vasárnap pedig Szombathelyre. A megyekártyát ne felejtse otthon! 

VN

Foto:

Előfizetőink már megszokhatták, hogy nemcsak olvasnivalót kínálunk, hanem a mindennapokban, például a szabadidő hasznos és kellemes eltöltéséhez, a kikapcsolódáshoz is sok segítséget nyújtunk – ötletekkel és kedvezményekkel egyaránt.

Ezekben a napokban országszerte színes rendezvényekkel várják a közönséget a múzeumok. Ehhez kapcsolódunk mi is. Októberben elindítottuk a Múzeumok hónapja elnevezésű projektet, amelyben a PLT-megyék múzeumait, látogatóközpontjait mutattuk, mutatjuk be a nagyközönségnek, olvasóinknak.

Október utolsó hétvégéjére két programot kínálunk előfizetőinknek. Szombaton Szentgotthárdra invitáljuk Önöket, ahol a Pável Ágoston Helytörténeti és Szlovén Nemzetiségi Múzeum ritkaságaival ismerkedhetnek. A kedvezményes belépőjegyért 300 forintot kell fizetni, a megyekártyát felmutató diákok és nyugdíjasok 150 forintért válthatnak jegyet. (A 16 évesnél fiatalabbaknak és a 70 évesnél idősebbeknek ingyenes a belépés.)

Vasárnap a Savaria Múzeumban, a Szombathelyi Képtárban, a Vasi Skanzenben és az Iseumban él a megyekártyás kedvezmény: a teljes árú belépőjegyért aznap 500 forintot kell fizetni, a kedvezményes jegy 250, a családi belépő ezer forintba kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában