Tibke 60

2017.10.27. 19:00

Tibke 60 koncert újratöltve

Újra fellép Szabó Tibor és csapata november 5-én. A koncert lehetőség azoknak, akik lemaradtak az előzőről és egyben újabb alkalom a segítésre.

Budai Dávid

Fotó: Nagy Jácint

A hatalmas sikerre való tekintettel Szabó Tibor november 5-én megismétli a Tibke 60 jótékonysági koncertjét, így az is meghallgathatja a páratlan hangú színész másfél órás koncertjét, aki két héttel ezelőtt lemaradt róla. A helyszín ezúttal a Bartók Terem lesz, az időpont pedig 18 óra. Ami viszont nem változott, hogy a jegyeket továbbra is a Vas Népe ügyfélszolgálati irodájában (9700 Szombathely, Széchenyi u. 1.) lehet megvásárolni 2.500, 5.000, vagy 10.000 forintos áron. Nincs újdonság abban sem, hogy Tibke ismét felajánlja a koncert teljes bevételét. Ezúttal Kozma Andriskát, egy halmozottan sérült kisfiút és az őt egyedül gondozó édesanyját támogatják a koncertre látogatók. Ahogyan október 13-án, úgy nyolc nap múlva is swinges, blues-os dallamokkal tölti meg a tucatnyi zenész a koncerttermet. A felejthetetlen élmény tehát ismételten garantált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában