A szórakozók klubja

2017.11.26. 08:50

Ilyen estén kétszer is részt vennék- Szuper Supernem koncert Szombathelyen

Ilyen estén K-k-kétszer is részt vennénk, annyira jó volt a Supernem. A magyar punk-rock együttesek között ott van egy tinikorba lépett banda, amelyre egykor a vicces dalszövegek miatt figyeltünk fel. No meg persze a Blink 182 hamisítatlan dallamvilága mellett.

Pungor Csaba

 

Aztán ahogy cseperedett a banda, úgy komolyodtak meg Papp Szabiék. A zúzás mellett a fülbemászó dallamok és a mélyebb tartamű szövegek is megjelentek a palettán. Jót tett az idő a Supernemnek.

Ezt megtapasztalhattuk tegnap este is, hiszen az Agora Savaria Mozi színpadán vendégeskedett a fővárosi banda. A zenei repertoárért jár az elismerés, mert a régebbi dalok mellett felcsendültek az újak is a rajongók legnagyobb örömére. A koncert hangulatát pedig az is tovább fokozta, hogy a Haladás győzelmétől megmámorosodott szurkolók is betévedtek a bulira. Megmutatták a szombathelyiek, hogy kell egy hatalmasat tombolni a Supermen Weekenden!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában