Orfeum

2017.11.13. 21:55

Hatalmas siker lett

A régi kávéházak, kabarék hangulatát idézték a jánosházi amatőr színjátszók Orfeum című összeállításukkal. Nem maradt el a siker, és lehet ismétlés Vas megye más helyszínein is.

Bakos Ágnes

Az Orfeum stábja, elöl Illés Zsuzsa rendező. Fotó: Rauch Imre

 

Az Orfeum stábja, elöl Illés Zsuzsa rendező. Fotó: Rauch Imre

Telt ház volt az első őszi teadélutánon a jánosházi művelédési házban. S nemcsak a tea és a sütemény, meg a jó társaság vonzotta a város idős (és fiatalabb) lakóit, hanem a remek színpadi program is. Minden alkalomra, a havonta, kéthavonta rendezett teadélutánra készülnek különleges produkciókkal a szervezők. Ezúttal a Jánosházi Amatőr Színtársulat vette birtokba a világot jelentő deszkákat és repítette vissza az időben a nézőket. A „boldog békeidőket” idézték az Orfeum című előadással. Vastaps, hatalmas siker volt a jutalom – számolt be büszkén Illés Zsuzsa, a darab rendezője. Különleges volt az Orfeum-bemutató, hiszen ez az első olyan előadás, amely nem kimondottan városi ünnepségre készül – vagyis ismételhető, és szívesen bemutatja ismét a társulat. Illés Zsuzsa elmondta: a negyvenperces darab igazi kikapcsolódás, szívesen színre viszik máshol is az előadást, ha van, lesz rá kereslet. A teadélutánok sora pedig januárban folytatódik: akkor is beszélgetős, zenés, vidám órákra várják a jánosháziakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában