Buli van!

2017.11.10. 15:07

Összeállt a fesztiválműsor

A nyugat-dunántúli térség egyik legpatinásabb rendezvénye a szentgotthárdi Hopplá Fesztivál, amely már közel három évtizede szolgálja ki az élőzene, s azon belül is elsősorban a rock és blues kedvelőit.

Gyuricza Ferenc

Road zenekar.

A nyugat-dunántúli térség egyik legpatinásabb rendezvénye a Hopplá Fesztivál, amely már közel három évtizede szolgálja ki az élőzene, s azon belül is elsősorban a rock és blues kedvelőit. Ugyan a fesztivál időpontja mindig a nyár közepére esik, ám a szervezők már jó előre gondoskodnak arról, hogy méltó programot hozzanak össze. Ezúttal rekordgyorsasággal összeállt a műsor. Eszerint a jövő évi kétnapos, július 6-7-én megrendezendő XXIX. Hopplá Fesztivál közreműködői a képünkön látható Road, valamint a P.Mobil, a Lord, az Omen, a Zorall, a Rómeó Vérzik, a Stula Rock, a Vadvágány, a Red Rockets, a Tuzsu Junior Trio, a Méd In Csájná, a Steroid, illetve a Deresedő Wild Gerlicék lesznek.

Road zenekar.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában