Sárvári fotókiállítás

2017.12.07. 18:29

Galeria Arcis: fényírás feketén-fehéren

Én is – fény is címmel Pajor András fotóiból nyílik kiállítás december 10-én (vasárnap) 11 órakor a fekete-fehér Galéria Arcisban. 

Ölbei Lívia

Foto:

 

Foto:

A Nádasdy-vár galériájának első termében kiállított anyag legnagyobbrészt a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség (FIAP) fotószalonjaiban díjazott és kiállított képekből válogat. A mellékelt fotó a Hiányzók, a 7th Pollux – Worldwide Photography Gala Awards akt kategóriájának díjazottja. Ezek a képek adtak alapot Pajor Andrásnak a fotóművészeti Artist FIAP-diploma megszerzéséhez. A második terem kompozícióit versek (Berzsenyi, Arany) ihlették. A Berzsenyi-reflexiókból kötet is készül. A harmadik terem hangsúlyos sorozata a kínai életképekből összefűzött Városi tájak. A vasárnapi megnyitón köszöntőt mond Majthényi László, a vasi közgyűlés elnöke, a fekete-fehér tárlatot Takács Zoltán Bálint múzeumigazgató ajánlja a közönség figyelmébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában