buli van!

2017.12.01. 13:01

A keményebb zene kedvelőinek is buli van!

Gyuricza Ferenc

 

Negyedszázad punk

SZOMBATHELY Negyedszázada jelent meg a punk-rock hazai megteremtőjének, az Auróra zenekarnak második nagylemeze, az azóta is etalonnak számító albuma. A győri trió a 25 éves jubileum apropóján idén ősszel, illetve a téli hónapokban is ennek a korongnak az anyagával járja az országot. A turné egyszer már érintette Vas megyét, ám most újra erre tesznek egy kanyart Vigiék, holnap este a szombathelyi Végállomásban lépnek fel. A zenekar ígérete szerint a koncerten – ahogy a turné többi állomásán is – eljátsszák a 25 éves album minden egyes dalát, de a többi közismert Auróra-slágerről sem feledkeznek meg.

Ismerős Arcok a Végállomásban

SZOMBATHELY Gyakori vendég az ország nyugati szegletében hazánk egyik legkedveltebb nemzeti rock zenekara, az Ismerős Arcok. Ez évben jártak már Gencs-apátiban és Bükön, s persze a hagyományos Ismerős Arcok nyári tábornak is Vas megye adott helyet. Most egy újabb találkozásra nyílik lehetőség, ma este ugyanis a rockzene szombathelyi fellegvárában, a Végállomásban ad koncertet a képünkön is látható Nyerges Attila vezette zenekar. Ezúttal nem egyedül érkezik a csapat, a Hungaricát hozzák magukkal, akikkel az elmúlt évek során több sikeres koncertet adtak a fővárosban és vidéki helyszíneken is. Kapunyitás 19.30-kor, a Hungarica 20 órakor, az Ismerős Arcok 21.30-kor kezd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában