BE-JÓ Táncegyüttes

2017.12.17. 10:00

Különdíjakat és arany minősítéseket hoztak Zuglóból a kőszegiek

A kőszegi BE-JÓ Táncegyüttes három korcsoportja vett részt a XXXIII. Zuglói Országos Amatőr Táncverseny Mikulás Kupáján, ahol a két nap alatt több mint 1400 versenyző táncolt 292 produkcióban az ország különböző városaiból, számos tánc-egyesülettől – számolt be a nagyszabású versenyről Horváth Márta, a BE-JÓ művészeti vezetője.

Bakos Ágnes

Az év vége felé is sikert sikerre halmozó kőszegi csapat büszkén mutatta legújabb elismeréseit Fotó: BE-JÓ Táncegyüttes

 

Az év vége felé is sikert sikerre halmozó kőszegi csapat büszkén mutatta legújabb elismeréseit Fotó: BE-JÓ Táncegyüttes

Két különdíjat hoztak a kőszegiek: a gyerekek az Anasztázia rajzfilm „Volt egy régi december” ismert dallamára adták elő koreográfiájukat, azzal az arany minősítés mellé a Mikulás Kupa különdíját nyerték. A legnagyobb sikert a The Black Nag című hangulatos történelmi társastánc aratta, amelyet harmincan táncoltak anyukákkal kiegészülve generációs táncként. Az első helyezés mellett szintén különdíjat érdemelt a produkció.

Mazsorett kategóriában a junior korcsoport Carmen című tánca a második helyen végzett. A felnőtt lányok legújabb musical-revü esernyős tánca szintén arany minősítést érdemelt – sorolta az egyesületi elnök az eredményeket. bá

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában