Adventi WSSZ

2017.12.06. 10:34

Színházjegy egy padlásszellemtől és egy tigristől?

Aki december 9-én szeretne jegyet venni a Weöres Sándor Színház valamely előadására, az a színpadról lelépett hősökkel találkozhat!

Szabolcs Gergely

 

Adventi szerepcsere

...ez az elnevezése a Weöres Sándor Színház új programjának. Ennek keretében, aki szombat délelőtt venne jegyet valamely előadásra, ne lepődjön meg, ha esetleg épp a választott előadás egyik hőse szolgálja majd ki. Így akár szelfizhet is majd A hétköznapi őrületek főszereplőivel (Hartai Petra és Bányai Kelemen Barna), Orgon fiával (a Tartuffe-ből - Jámbor Nándor), de itt lesz a Padlás két szelleme is (Fekete Linda, Horváth Ákos), valamint a nagy kedvenc, a dzsungel több lakója (Kelemen Zoltán, Gonda Kata és Szabó Róbert Endre). Mint írtuk, a szereplők lesznek ott, nem „csupán” a színészek – hogy ez mit jelent? Szelfi egy szellemmel, dedikálás, beszélgetés a jelmez mögött megbújó színészekkel! Aki aznap jegyet és bérletet vásárol, meglepetésre számíthat – olvasható a Weöres Sándor Színház honlapján.

Mese, színpad és valóság összekeveredik – igazi, megelőlegezett karácsonyi csodának tűnik ez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában