Teadélutánra gyűltek össze ismét

2018.01.21. 10:00

Az idei első jánosházi zenés rendezvény a sorban már a hatodik volt

Szépen terített asztalok, sütemények és frissítők, köztük természetesen tea – ezek az alapvető kellékei a már hagyományos jánosházi teadélutánnak.

Bakos Ágnes

A művelődési ház munkatársai a sztárvendéggel, Szelle Szilárddal Fotó: JTV

Elsősorban a város időseit várják a programra, nekik rendezik a délutánokat, amelyeket bingójátékkal és rendre zenés-táncos produkciókkal fűszereznek a szervezők.

Illés Zsuzsa, a művelődési ház vezetője az idei első szerencsés bingónyertessel, Gyenese Ferencnével a hangulatosra sikerült teadélutánon Fotó: JTV

Illés Zsuzsa, a művelődési ház vezetője emlékeztetett: a teadélutánok sora még 2016-ban kezdődött, Kiss András polgármester kezdeményezésére akkor egy alkalommal hívták a nyugdíjasokat egy kellemes délutánra. Tavaly újabb négy vasárnapon vendégelték meg a szépkorúakat, vagyis a januári már a hatodik alkalom volt.

Ezúttal Szelle Szilárd énekes-táncos szórakoztatta a közönséget a művelődési ház nagytermében. Megnyerő előadásmódjával, egyéniségével elvarázsolta a hallgatóságot. A fiatalember néhány éve az egyik országos televíziós tehetségkutató műsorban is megmutatta magát.

A művelődési ház munkatársai a sztárvendéggel, Szelle Szilárddal Fotó: JTV

A szerencsevadászatról is szólt a délután: már nem hagyhatják ki a szervezők a programból a bingót. Az év első bingógyőztese Gyenese Ferencné lett. A jánosházi idősek (és fiatalabbak is) örülhetnek, hiszen a hagyománnyá vált délutáni összejövetel folytatódik: februárban lesz a következő alkalom. Hogy akkor milyen zenei csemegével kedveskednek a szervezők, az még titok. bá

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában