Loringo TSE

2018.02.12. 18:19

Világversenyek – A szombathelyi táncosok képviselhetik Magyarországot

A Lorigo TSE két táncosa, Laskovics Petra és Gombkötő Balázs ezüstérmet szereztek a bajnokságon, így képviselhetik Magyarországot a 2018-as világversenyeken.

Kánya Dóra

Laskovics Petra és Gombkötő Balázs a dobogón Fotó: Lorigo TSE

 

Laskovics Petra és Gombkötő Balázs a dobogón
Fotó: Lorigo TSE

Hétvégén Szigetszentmiklóson rendezték meg a versenytáncosok magyar bajnokságának második felvonását, ahol több más hazai és nemzetközi versenyszám mellett a felnőtt tíztánc magyar bajnokságon mérettettek meg a párosok.

A múlt hétvégi junior korosztály formációs aranyérme és Kovács Ádám – Faludi Eliza páros egyéni magyar bajnoki ezüstérme után Gombkötő Balázs és Laskovics Petra is megszerezték az ezüstöt a felnőtt tíztáncosok között. Ezzel ők képviselhetik Magyarországot a 2018 évi világversenyeken.

- Nagyon büszke vagyok minden versenyzőnkre, nagyon sokat dolgoztak ezekért az eredményekért, és ez még csak a kezdet, a szezon elején vagyunk – tette hozzá Faludiné Lovas Henriette, a Lorigo TSE művészeti vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában