Tulipánfesztivál

2018.02.14. 08:00

Negyedszer lesz tulipánnal teljes a tavasz Celldömölkön

Április 20-ától 22-éig tart a negyedik Tulipánfesztivál. Az eseményhez kapcsolódó versenyekre máris el lehet kezdeni a készülődést.

Ölbei Lívia

Ismét megrendezik a népművészeti kirakodóvásárt és kiállítást, lesz népzenei találkozó, jönnek vásári komédiások, bábosok, és szerveznek szabadtéri koncerteket, kinyitnak a játszóházak, helyi ételeket és italokat kóstolhat a közönség, miközben remélhetőleg virágba borul a város: szirmot bont 40 ezer tulipán. A tavaszt jelképező tulipán a főszereplője a fesztiválhoz rendelt képzőművészeti pályázatnak is. Óvodások, általános és középiskolások, valamint felnőttek pályamunkáit várják a KMKK-ban, a benyújtási határidő: április 15-e. A Dr. Géfin téren megnyíló Kemenesi Piac standjait népművészeknek, kézműveseknek, helyi termékeket forgalmazó vállalkozóknak kínálják föl: a kirakodóvásár április 21-én 10-től 22 óráig tart nyitva a KMKK előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában