filmajánló

2018.03.16. 08:00

Izgalmas magyar és külföldi filmeket kínálnak a vasi mozik

A hosszú hétvége remek alkalom arra, hogy újabb moziélménnyel gazdagodjunk. Összeválogattuk hát a legjobb filmeket a vasi mozik kínálatából.

Gulyás Regina Olimpia

Nagy Ervin még börtönlakóként is zseniális Fotó forrása: Agora Savaria

Valami Amerika 3 

Nagy Ervin még börtönlakóként is zseniális Fotó forrása: Agora Savaria

A Valami Amerika 3 története szerint, Tamás, Ákos és András, a balek testvérek minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából? (forrás: Agora Savaria) Kíváncsian várjuk a magyar sikersorozat harmadik részét.

Vándorszínészek

" data-instgrm-version="8">

Big Bang Media (@bigbangmedia) által megosztott bejegyzés,

Ígéretes és látványos magyar alkotás érkezett márciusban a mozikba. Korhű ruhák és kontextus. Érdemes lehet már csak a kulturális tájékozódás miatt is megtekinteni a filmet.

Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé. Azt hiszi megmenekült, pedig ha sejtené, hogy lesz itt még akasztás, csábítás, párbaj meg szerelem és nem csak a színpadon, talán... talán akkor is minden áron velük tartana. (forrás: Agora Savaria)

Fekete párduc

" data-instgrm-version="8">

Black Panther (@blackpanther) által megosztott bejegyzés,

A Marvel produkciója igazán látványosra sikeredett az előzetesek alapján. A történet szerint T’Challa apja halálát követően hazatér Wakanda királyságába, hogy elfoglalja trónját . Felbukkan ősi ellensége, és- ahogy a Marvel filmjeiben oly sokszor lenni szokott- az összecsapásukon az egész világ sorsa múlik. Már csak azért is érdemes lehet megtekinteni a filmet, mert máris meghaladta az egymilliárdos bevételt.

Vörös Veréb

" data-instgrm-version="8">

FilmKockák (@film.kockak) által megosztott bejegyzés,

A filmet Budapesten forgatták. Felkavaró, mély, tartalmas. Dominika prímabalerína, aki végsőkig feszíti korlátait. A manipulálás nagymestere. Végzetes pillanat, amikor balesetet szenved, így félbe törik karrierje. Ekkora találja meg a Veréb Iskola, egy titkos hírszerzési szolgálat. A legveszedelmesebb verébbé válik a kiképzés végére, a bonyodalmak és izgalmas még csak most kezdődnek...

Nyúl Péter

A klasszikus figura mókás formában elevenedik meg a lenyűgöző látványvilággal rendelkező animációban Fotó forrása: Agora Savaria

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt ajánljuk a március 15-től elérhető Nyúl Péter című animációs alkotást. Lenyűgöző képi világ és brilliáns humor jellemzi a filmet. Egészen elképesztő módon elevenedik meg a klasszikus mesefigura. Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban.A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak. (forrás: Cinema City)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában