vasi fiúk

2018.03.02. 12:25

Nagyszínpadon a Soulwave – Ismét izgulhatunk értük

Folyamatosan ível felfelé a Vas megyei fiúbanda, a Soulwave karrierje. Pénteken jelentették be, hogy ők is megmérettetnek a Nagy-Szín-Pad!-on.

Gulyás Regina Olimpia

A hazai koncertező zenekarok egyik legrangosabb versenyét idén ötödik alkalommal rendezik meg, melynek tétje nem kisebb, mint a legnagyobb hazai fesztiválok nagyszínpadán való fellépés. A győztes zenekar a VOLT, Sziget, Strand és a Campus főszínpadán adhat majd koncertet. Huszár Ádám, a zenekar gitárosa korábban egy velük készült interjúban elárulta, hogy a 2017-es évben a legjobb koncertélménye a VOLT-on volt, amikor a közönség nagyszínpadot kiabált nekik- a versennyel akár ez teljesülhet is.

A nagyszabású versenyen az Amigod, Antonia Vai, az Apey & the Pea, a Belau, ByeAlex és a Slepp, a JETLAG, NB és a Soulwave mérettetnek meg május elején az Akvárium Klubban.

Nem ez az első idei sikere a zenekarnak, jelölték őket, valamint az Elefánt zenekart a Fonogram-díjra, melynek átadóját március 7-én rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában