hagyomány a siker

2018.05.09. 10:00

Rajzpályázaton kaptak díjakat a vácis diákok

Immár hagyományosan, most is sikerrel szerepeltek a vácis diákok különböző rajzpályázatokon.

Kovács Ágnes

Grünfeld Ádám első helyezett pályamunkája Fotó: Váci iskola

Vörös Lívia, a Váci Mihály utcai Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény rajztanára, a gyerekek mentora arról tájékoztatott bennünket, hogy a Nemzetstratégiai Kutatóintézet által hirdetett Magyar címer és zászló rajzpályázaton második helyezést ért el Zsankó Petra.

Grünfeld Ádám első helyezett pályamunkája Fotó: Váci iskola

Az érdi Szepes Gyula Művelődési Központ által az 1948-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulójára meghirdetett pályázaton országos első helyen végzett Horváth Csenge, a második pedig Foki Virginia lett. A Gergely-napi Művészeti Regionális Fesztiválon megosztott első díjat kapott Grünfeld Ádám és Udvardi Gergely.

A legfrissebb eredmény kedden érkezett: az Ausztriai Magyar Egyesületek és Szervezetek Központi Szövetségének rajzpályázatán különdíjat kapott Szakály Sarolta. Valamennyi diák az iskola tanulója, és a Vörös Lívia által évtizedek óta eredményesen működtetett képzőművészeti műhely tagja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában