Arena Savaria

2018.06.07. 07:00

Pokrócos piknik sztárfellépőkkel Szombathelyen

Vadromantikusnak ígérkezik az az új típusú minifesztivál, amelyet június 16-án és 17-én A nagy szombathelyi piknik címmel rendeznek meg az Arena Savaria udvarán.

VN

A szombati sztárfellépő a Neoton Família lesz Fotó: VN-archív

 

A szombati sztárfellépő a Neoton Família lesz Fotó: VN-archív

Ilyen show nem volt még: a kétnapos rendezvényen sörrel, borral, pokrócos-fáklyás helyekkel és jó zenekarokkal vághatunk neki a nyárnak. A piknikezőket mindkét napon 16 órától koncertekkel kínálják a szervezők, vasárnap 22 órától pedig tűzijáték zárja a rendezvényt.

A szombati program Zoltán Erika koncertjével kezdődik, aki igazi energiabombaként várhatóan megteremti majd a jó hangulatot. Őt a legendás énekes házaspár, Korda György és Balázs Klári követi a színpadon, akik örökzöld slágereikkel minden korosztály szívét megdobogtatják. Az első nap igazi sztárja a Neoton Família lesz, akik a tőlük megszokott pörgéssel, 150 perc nonstop muzsikával mozgatják meg a piknikezőket. A napot levezetésképpen a zalaegerszegi Rio zenekar zárja.

Vasárnap Matyi és a Hegedűs indítja a délutáni fellépők sorát, majd két igazi nagyágyú, a Bikini és a Lord csap a húrok közé. D. Nagy Lajos romantikus slágerei után a Lord keményebb ritmusokkal, 45 év emlékezetes nótáival lép a „szülőváros” közönsége elé. A piknikezőket és a fellépőket 22 órakor látványos tűzijáték búcsúztatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában