brutális valóság és vidám múltidéző

2018.08.18. 07:00

Ezek a filmek várnak a vasi mozikban a hosszú hétvégén

Valami nyugodt kikapcsolódásra vágysz a hosszú hétvégén? Remek filmeket tartogatnak neked a megyei mozik.

Rózsa-Gulyás Regina Olimpia

Olyan filmeket gyűjtöttünk előre, amit megnézve sikerülhet kikapcsolni:

Hotel Transylvania 3

A vámpíros animációsfilm-sorozat legújabb része. Az új epizódban Mavis befizeti apját, Drakulát egy társas hajóútra. Szörnyen jó kaland vár rá. Nem csak az öreg vámpír barátai – Farkas, Frankenstein -borzolják a kedélyeket, de a csodaszép hajóskapitány, Ericka is. Kiderül, hogy ő nem más, mint Van Helsing, a nagy vámpírvadász unokája.

Itt nézheted meg: Cinema City, Agora Savaria, KMKK Art Mozi – Celldömölk, Csákányi László Filmszínház- Szentgotthárd

Mamma Mia! Sose Hagyjuk abba

Oly sokan várták már a tíz évvel ezelőtti mozi folytatását, s most itt van. Akik látták, legtöbben dicsérik a musicalfilmet, amely ismét az ABBA dalaira alapoz. Két idősávon fut az alkotás, Donna múltjában, s napjainkban, ahol sajnos már nem él a közkedvelt szereplő. Éppen ez az oka a múltidézésnek. Szintén érdekesség, hogy Donna terhességével egyidejüleg a jelenben lánya is gyermeket vár, amire bohókás apjai, sőt nagymamája (Cher) is készül. Zenés film rajongóknak kötelező!

Itt nézheted meg: Cinema City, Agora Savaria, Csákányi László Filmszínház- Szentgotthárd

A hangya és a darázs

A legújabb Marvel-filmben a szerencsétlen, vicces figura, a hangya új társsal – mégpedig egy hölggyel- küzd a szellem ellen, aki a kvantumvilág titkát lopta el, hogy leigázza a Földet.

Itt nézheted meg:Csákányi László Filmszínház- Szentgotthárd

A nehezebb lélegzetvételű alkotások között is érdemes válogatni. Remeknek ígérkezik néhány alkotás:

Escobar

Drog, fegyverek, vér, szex. Kegyetlenül valós alkotás Javier Bardemmel a címszerepben. Az egykori drogbárót, Pablo Escobart láthatjuk „karrierje” csúcsán – igaz történetek alapján elmesélve. Érdekes perspektívát választottak az alkotók, ugyanis Virginia Vallejoval való szerelmi történetén át kaphatunk bepillantást a bűnös világba.

 

Itt tekintheted meg: Cinema City

Mission: Impossible – Utóhatás

A legjobb szándékok is visszaüthetnek később… A nagysikerű akció-thriller sorozat legújabb részében Ethan Hunt (Tom Cruise) és az IMF csapat (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) néhány ismerős szövetségessel (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) együtt fut versenyt az idővel egy balul elsült küldetés után… Henry Cavill, Angela Bassett és Vanessa Kirby is csatlakoztak a szereplőgárdához, a rendezés pedig újfent Christopher McQuarrie érdeme. -írja a film bemutatójához az Agora Savaria.

Itt nézheted meg: Cinema City, Agora Savaria, KMKK Art Mozi – Celldömölk

Ha mégis a megyei rendezvények koncertjeire, tűzijátékára lennél kíváncsi, ITT elérheted az összegyűjtött programokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában